Hirdetés

2020 slágere lehet a most bemutatkozott Samsung Galaxy A51 és A71



|

Új dizájnt és négy hátlapi kamerát hoztak a Samsung következő középkategóriás, Galaxy A szériás okostelefonjai.

Hirdetés

A Samsung a várakozásoknak megfelelően elkezdte bemutatni a legújabb Galaxy A szériás okostelefonjait, amelyek már az új, 2020-as dizájnnyelvet használják. Ezúttal két modell érkezett, fúrt szelfikamerával és négy hátlapi kamerával. 

Hirdetés

A Galaxy A51 és a Galaxy A71 elsőként Lengyelországban és Vietnamban mutatkoztak be, de hamarosan más piacokon is megjelennek. 

A Galaxy A51 egy 6,5 hüvelykes, 2400 x 1080-as AMOLED-kijelzőt kapott Infinity-O dizájnnal, vagyis középre fúrták a szelfikamerát, ami 32 megapixeles. A hátlapra került egy 48 megapixeles fő szenzor, egy 12 megapixeles ultraszéles, egy 5 megapixeles mélységérzékelő és egy 5 megapixeles makrókamera. Az Exynos 9611 chiphez 6 GB RAM, 128 GB tárhely, microSD-foglalat, 15 wattos gyorstöltést támogató, 4000 mAh-s akku társul. 

A Galaxy A71 hasonló külsővel jön, de már Snapdragon 730-as rendszerchip van benne, a fő kamerája pedig 64 megapixeles. A kijelzőt már 6,7 hüvelykes, ennek megfelelően az akku is nagyobb, 4500 mAh-s. A töltés pedig már 25 wattos, vagyis nagyságrendekkel gyorsabb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.