Hirdetés

Aktív zajszűréssel érkezik a Samsung új vezeték nélküli fülhallgatója



|

Dizájnban nem sok újdonságot hoz majd a Galaxy Buds+, ellenben aktív zajszűréssel és nagyobb akkuval újíthat.

Hirdetés

Nagy divat manapság vezeték nélküli fülhallgatót piacra dobni és vásárolni, vagyis gyártói és fogyasztói oldalról is nagy trend ez a termékkategória. Még nagyobb divat az aktív zajszűréssel rendelkező megoldás, ezt az őrületet sokak szerint az Apple AirPods Pro indította el, és most senki nem akar lemaradni. A Samsung sem. 

Hirdetés

A jelentések alapján készül a Samsung Galaxy Buds+ vezeték nélküli fülhallgatója, amit már az FCC is hitelesített. A jelek szerint a Samsung akár meg is triplázhatja az akkumulátor kapacitását a már piacon lévő modellhez képest. 

A jelenlegi Galaxy Buds alapvetően pozitív fogadtatásban részesült, akár 6 óra üzemidőt is biztosít, plusz még hetet a tokjával. Az FCC szerint az 58 mAh-s akku 150 mAh-s verzióra lesz cserélve, a tok 252 mAh-s helyett pedig 600 mAh-s energiaforrásra válthat. 

Elképzelhető viszont, hogy a jóval nagyobb akku nem hoz jobb üzemidőt, ugyanis az aktív zajszűrés több energiát fogyaszt majd. A Galaxy Buds+ emellett nehezebb is lesz a jelenlegi verziónál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.