Hirdetés

Olcsóbb lesz a Samsung következő összehajtható mobilja



|

A pletykák szerint kagylóformát kap a Samsung Galaxy Fold 2, a vételára pedig megáll majd 1000 dollár környékén.

Hirdetés

Nem túl valószínű, hogy hazánkban sorra dönti majd az eladási rekordokat a 699 000 forintos vételárával a Samsung Galaxy Fold, és bár más régiókban egyértelműen siker, azért abszolút eladási rekordok sehol nem születnek. 

Hirdetés

A The Korea Herald azonban úgy tudja, hogy a Samsung Galaxy Fold 2 jelentős változásokat hoz. Egyik oldalról a dizájn terén, másrészt pedig sokkal olcsóbb lesz a jelenlegi modellnél. 

A jól értesült források szerint a Fold 2 kagylóformát kap, éppen olyat, mint az új Motorola Razr. A gyártási költségek csökkenése és a kisebb kijelző miatt a készülék vételára is mérséklődik, elvileg megáll majd olyan 1000 dollár magasságában. Ennyiért még mindig nem olcsó, de ha ezt a trendeket figyelembe véve 400 000 forintnak számoljuk, és hozzávesszük, hogy a kagylóformátumot kedvelik a legjobban a felhasználók, akkor akár már sikeres is lehet a Fold 2. 

A tippek szerint a Samsung következő összehajtható mobilja a Galaxy S11 szériával egyszerre, a 2020-as MWC-n debütálhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.