Hirdetés

Heuréka, megtalálták, mi a Galaxy Fold hibája



|

A Samsung épp ezért már holnap be is jelenti, mikor jön tényleg a boltokba a hajtogatós mobil. Jó kérdés, hogy ezek után ki mer próbálkozni vele.

Hirdetés

Nagyon furcsa kacskaringókat jár be a Samsung hajtogatós mobilja, a Galaxy Fold. A nagy csinnadrattával bejelentett készülék áprilisi premierje előtt egy héttel több tesztelőnél is jelentkezett egy csúnya hiba, amivel a hiperdrága telefon kijelzője mindössze 1-2 nap használat után tönkrement. A koreai cég épp ezért az utolsó előtti pillanatban lefújta a bolti startot. A napokban már azt nyilatkozták, az előrendelőknek is visszatérítik a pénzét, ehhez képest ma nagy meglepetésre kiderült, hogy minden sínen van.

Hirdetés

A Samsung mobilos részlegének vezetője, DJ Koh ugyanis úgy nyilatkozott a Korea Heraldnak, hogy egyértelműen azonosították a hibát és már megvan az elhárításának folyamata is, tehát azt is pontosan meg tudják mondani, mikor futnak neki újra az értékesítésnek. A dátumot holnapra ígérte.

Ugyan a cikkben nem hangzik el egyértelműen, de azt is megszellőztetik, hogy az értékesítés (legalábbis az amerikai piac tekintetében) még ebben a hónapban megkezdődhet.

DJ Koh ugyanis úgy fogalmazott, hogy nem fognak kicsúszni a nemrég ígért határidőből. Ez ugye a nemrég bejelentett pénzvisszatérítési akcióra utal, amikor a Samsung azt ígérte az előrendelőknek, hogy ha május 31-ig nem tudják megkezdeni a szállítást, visszakapják a telefonért előre kifizetett összeget.

Tovább boncolgatva mindezt arra lehet tippelni, hogy nem kellett valamilyen mélyreható változtatást végrehajtani a mobilokban, és darabokra szedve nulláról újra összerakni őket, vagy ami még rosszabb, a teljes eddig legyártott készlet helyett új modelleket gyártani, inkább csak valamilyen "felületi kezelésre" volt szükség. Naná, hogy ezek után már el is indult a morgás internetszerte, hogy ez vajon tényleg biztosan megjavítja-e a kijelző hibáját, vagy csak amolyan maszatolás, elvégre egy 600 000 forintos árkategóriájú csúcskészülékről van szó. Hogy megtudhassuk, mi történt pontosan, ki kell várnunk a holnapot, de lehet, hogy ekkor sem mondanak konkrétumokat a hiba és a javítás természetéről, csak megerősítik a dátumot, szóval esélyesen meg kell várnunk azon bátrak tapasztalatait, akik elsőként veszik majd kézbe a Galaxy Fold telefonokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.