Hirdetés

A Samsung Galaxy M11 is trendi szelfikamerát kap



|

Fúrt előlapi kamerával érkezhet az elvileg három színben készülő, belépőkategóriás Galaxy telefon.

Hirdetés

A Samsung a jelentések szerint hamarosan tovább bővíti az M szériás okostelefonjainak kínálatát, ezúttal a Galaxy M11-gyel, ami a belépőkategóriában startol majd el. Ennek ellenére trendi külsőt kap, ugyanis a Google Play Console listái alapján nemsokára megjelenik, és még kép is volt az adatbázisban róla. Ezek alapján pedig a bal felső sarokba fúrják a szelfikamerát, vagyis többé nem csak a prémium és a középső kategóriában láthatunk példát erre a megoldásra. A készülék egyébként 720 x 1560-as kijelzőt kap majd. 

Hirdetés

Ez alá Qualcomm Snapdragon 450-es lapkát építenek, 3 GB RAM társaságában. Az Android 10-zel érkező okostelefonra a Samsung a One UI 2.0 kezelőfelületét húzzák rá. 

A Galaxy M11-et a WiFi Alliance már januárban hitelesítette, akkor az derült ki, hogy ez a modell csak a 2,4 GHz-es WiFi-t támogatja. A pletykák szerint kék, fekete és lila színekben jelenhet majd meg a boltok polcain. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.