Hirdetés

Odacsaphat a Samsung Galaxy M31



|

6000 mAh-s akkumulátort, négy hátsó kamerát és 64 megapixeles fő szenzort kaphat a február 25-én érkező okostelefon.

Hirdetés

A Samsung tavaly februárban dobta piacra a Galaxy M30-as okostelefonját, majd szeptemberben az M30s-t. Ezúttal eljött az idő, hogy megmutassa magát a Galaxy M31, amelyet a Samsung az indiai weboldalán már meg is villantott. Február 25-én dobja piacra az új készüléket, aminek már a specifikációi is kiderültek. 

Hirdetés

Érdekes lesz a készülék, és telitalálat is lehet az olcsóbb kategóriában: a négy hátlapi kamera mellett 64 megapixeles fő szenzor jellemzi majd, és 6000 mAh-s akkumulátort építenek a sAMOLED kijelző alá. Ez utóbbin egy apró szigetben ül majd a szelfikamera, az ujjlenyomat-olvasó hátra kerül. 

Korábbi szivárgások szerint a motorháztető alatt Exynos 9611 rendszerchip dolgozik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.