Hirdetés

Augusztus 7-én mutatkozik be a Samsung Galaxy Note 10



|

Kiküldte a meghívókat a koreai vállalat, ez alapján az érintőtoll és a kamera lesz az újdonságok középpontjában.

Hirdetés

Ismét New Yorkban rendezi aktuális csúcsmobiljának bemutatóját a Samsung. A sajtónak kiküldött meghívó alapján augusztus 7-én, szerdán indul a show, helyi idő szerint délután 4-kor, ami magyar idő szerint este 10-et jelent.

Hirdetés

Természetesen a meghívóban még nem lőtték el a konkrét részleteket, viszont az animáció azt sejteti, hogy a kamera és az érintőtoll újdonságai mindenképpen fontosak lesznek. Az pedig majd kiderül, mennyire valósak az eddig kiszivárgott információk a mobilról - például azok a fotók, amelyet a TechTalkTV töltött fel Twitterre:

Ezek alapján a kijelzőbe fúrt szelfikamera a készülék felső sávjának közepén található. Az egyéb szivárogtatások szerint a Note 10-től már lemarad a 3,5 mm-es jack csatlakozó, és állítólag két változat érkezik a telefonból, egy 6,4 hüvelykes és egy 6,75 hüvelykes képátlójú változat, ez utóbbi Note 10+ névre hallgat. A nagyobbik modell 4500 mAh kapacitású akkut kap, amiről szintén keringtek már fotók a neten.

A végleges tudnivalókért persze az augusztus 7-i bemutatóig várnunk kell, akkor majd kiderül, mi igaz a pletykákból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.