Hirdetés

Befutottak az első képek a Samsung Galaxy Note 10 Lite-ról



|

Amit eddig pletykáltak, az itt láthatóvá is válik. És nagyjából stimmel.

Hirdetés

A Samsung elég drágán dobta piacra a Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10+ készülékeit, és a jelek szerint igenis van igény egy olcsóbb kiadásra is, akár gyengébb képességekkel. Sok szivárgást láttunk már a Galaxy Note 10 Lite-ról, de élőképet eddig még nem. Most szerencsére több is érkezett, ráadásul ezek egyike megerősítette, hogy tényleg az SM-N770F modellről van szó, amelynek S Tolla is van. 

Hirdetés

A kijelző ezúttal lapos, de ez egyesek számára akár pozitívum is lehet. A fúrt szelfikamerát középre helyezték, a hátlapra szögletes kameramodult tettek, három szenzorral.

Azt sajnos nem tudni, hogy ezek mire lesznek képesek. Korábban a Galaxy S9-ekbe került Exynos 9810 használatáról is szó volt, de lassan elérkezünk a bemutatóhoz, és remélhetőleg mindenre fény derül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.