Hirdetés

A Galaxy Note 10+ újabb funkcióit kapták meg a Galaxy S10 mobilok



|

Ez a második olyan frissítés, amellyel a Galaxy Note 10 modellekről emel át funkciókat a Galaxy S10 készülékekre a Samsung.

Hirdetés

A Samsung kiadta a második olyan szoftverfrissítést a Galaxy S10 szériás okostelefonjaira, amely több olyan új funkciót hoz el, amelyek eddig kizárólag a Galaxy Note 10 modelleken voltak elérhetőek. 

Hirdetés

Az új csomagnak hála a Samsung Galéria alkalmazásában kulcsszavak alapján is lehet már keresi fotókat vagy egyéb tartalmakat. A keresőeszköz emellett a rendszerszintű kereséseket és javításokat is felokosítja. 

Amellett itt van az Auto Hotspot funkció is, amely képes automatikusan megkeresni más eszközöket, amelyek a felhasználó Samsung-fiókját használják, majd rákapcsolják ezeket az internetre az okostelefon hotspotján keresztül. Mindez időt spórolhat a felhasználóknak. 

Egy szeptemberi frissítés szintén a Galaxy Note 10-ekről emelt át funkciókat, akkor az AR Doodle, a DeX és a Link for Windows támogatása került bele a csomagba. Bár ezek egyike sem olyan, amit tömegek használnak majd minden nap, azért jó hír, hogy csökkenti a különbséget a két prémium széria tudása között a Samsung. 

A frissítés több hullámban válik elérhetővé, de a Samsung ígérete szerint az év végéig mindenki megkapja

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.