Hirdetés

16 GB RAM-ot kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok



|

Nem csak a pluszos, a sima Galaxy Note 20 modellbe is 16 GB LPDDR5-ös RAM-ot épít állítólag a Samsung.

Hirdetés

Az androidos csúcsmobilok egy ideje már rengeteg RAM-mal érkeznek, jóval többel, mint amit egy mindennapi használatra vásárolt laptoppal kapunk. Egyesek szerint mindez csak a marketinghez kell, mások szerint a néhány évvel későbbi fejlesztések indokolttá tehetik a nagy mennyiséget. Az viszont tény, hogy a sok RAM jól hangzik a reklámokban, és a Samsung a pletykák szerint már 16 GB LPDDR5-ös RAM-ot épít majd be a Galaxy Noe 20 és a Galaxy Note 20+ készülékeibe is. 

Hirdetés

Ross Young, a DSCC ügyvezetője úgy értesült, hogy a Samsung az alapmodellbe is beépíti a 16 GB LPDDR5-ös RAM-ot, így az új Samsung csúcsmobilokban kétszer annyi RAM lesz, mint a Galaxy S20-ban és háromszor annyi (!), mint az iPhone 11 Pro Maxben. 

Ezúttal ráadásul már második-generációs LPDDR5 RAM-ról van szó, így multitaskingra is több mint ideális lesz a Galaxy Note 20 széria (persze a Galaxy Note 10 sorozat is több mint az a maga 8 és 12 GB RAM-jával). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.