Hirdetés

Samsung Galaxy Note 9: a Korona



|

Kódnevet kapott a Samsung következő csúcskészüléke, amelyről persze más pletykák is akadnak.

Hirdetés

Szokásos módon idén is arról pletykálnak, hogy a Samsung Galaxy Note 9 a vártnál hamarabb, már júliusban vagy augusztusban megjelenhet a piacon. Elvileg 6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelzője lesz, 18.5:9-es képaránnyal. 

Hirdetés

Az Exynos 9810 lapka adott, ezt 6 GB RAM és 128 GB tárhely egészítheti ki. A 4000 mAh-s akkumulátor végre jobb üzemidőt garantálhat, a hátlapi dupla kamera pedig ugyanazokat a 12 megapixeles szenzorokat jelenti majd, mint a Galaxy S9+ modellnél. Valószínűleg marad a 8 megapixeles előlapi kamera is. 

Nagy dolognak számít ugyanakkor, hogy a Galaxy Note 9 megkapta a kódnevét. Erről a megbízhatónak számító Evan Blass árulkodott. A Galaxy Note 9 kódneve a következő: Korona (Crown). 

Természetesen sok még a bizonytalanság, így például nem tiszta, hogy kaphat-e kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót az új zászlóshajó. A következő hetekben valószínűleg fokozódnak majd a szivárgások, és még intenzívebbek lesznek, ahogy közeledünk a bemutatóhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.