Hirdetés

Nézd élőben a Galaxy Note 9 bemutatóját ma délután ötkor!



|

A Samsung új óriásmobiljáról már sok mindent tudunk (vagy tudni vélünk), de ma délután minden kiderül. Az élő videó a cikkünkben figyel, nézd velünk te is!

Hirdetés

Ahogy a tavasz a Galaxy S mobilok bejelentésének hagyományos időpontja, úgy eredetileg mindig ősz első napjaiban érkezett az aktuális Note készülék. Hat éve, 2011 októberében debütált a sorozat első tagja, amely akkori 5,3 hüvelykes kijelzőjével óriásnak számított, az érintőtoll pedig teljes újdonságot jelentett a mobilok között. Aztán minden évben új Note modell nyitotta az őszt, most pedig már augusztus elején megérkezik a friss kiadás, egészen pontosan ma, magyar idő szerint délután ötkor, amit ezen a cikken belül te is élőben tudsz követni.

Hirdetés

Sok mindent lehet már előre tudni (vagy legalábbis sejteni) a Samsung aktuális izommobiljáról, a Snapdragon 845 procitól a sárga érintőtollig. Volt olyan is, hogy véletlenül már idő előtt felbukkant a telefon bemutatójának videós bevezetője, amit ugyan YouTube-ról azóta eltávolítottak, de azért szemfülesebbeknél még visszanézhető.

Most viszont itt az igazi bemutató, amikor mindenre fény derül sárga tollastul és minden egyebestül. Íme az élő videó, amely valószínűleg valamivel 17 óra előtt indulhat majd el, addig pedig tessék bátran frissítgetni ezt az oldalt.

A közvetítés után (vagy akár már közben) pedig jöhetnek a kommentek: hogy tetszik? Vennéd? Nem vennéd? Miért?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.