Hirdetés

Furcsa hír érkezett a Samsung következő csúcstelefonjáról



|

Sok mindent tudni vélnek már az ősszel érkező Galaxy Note 10 szériáról, de egy friss hír fejvakarásra késztet mindenkit.

Hirdetés

Szokás szerint az év elején bejelentett Galaxy S sorozatú csúcsmobilok után minden ősszel jön a még nagyobb, és még erősebb változat is a Note család aktuális képvidelőjének formájában. Idén sem lesz ez másképp, és a források szerint már akár nyár legvégén is bemutathatják a Note 10-et. Viszont ahogy jönnek a részletek, úgy kerekednek a szemeink is.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy egyszerre négy modell érkezik majd: egy nagyobb, vélhetően Note 10 Pro névre keresztelt változat, egy "kisebb" (legalábbis a Note-mércéhez képest kisebb) sima Note 10, és mindkettőből lesz 4G-s és 5G-s verzió is.

Azt már egy kiszivárgott képnek köszönhetően tudni lehet, hogy a 6,75 hüvelykes kijelzővel szerelt Note 10 Pro egy 4500 mAh kapacitású akkut kap (az akku címkéjén kisilabizálható modellszám az engedélyeztetések listájában egy SM-N975 modellszámú készülékhez kapcsolódik, ez pedig nem más, mint a nagyobbik idei Note).

Viszont egy holland kereskedői forrásból olyan érdekes infó érkezett, miszerint a normál Note 10 akkumulátora mindössze 3400 mAh kapacitású lesz, tehát jóval kisebb, mint a tavalyi, ugyanolyan méretű kijelzőt használó Note 9 modell 4000-es áramforrása. Ez viszont azt jelentheti, hogy az idei kisebbik izommobil valamivel kevesebb ideig bírhatja egy feltöltéssel, mint tavalyi elődje - hacsak nem talált ki a Samsung valami hihetetlen, és mindeddig titokban tartott üzemidő-növelési megoldást.

Mindenesetre pár renderelt képet már meg lehet nézni arról, milyen lehet majd a Note 10. Persze ezeket kezeljük nagyon óvatosan, mivel ezek egyelőre csak a PhoneArena által az eddig ismert infók alapján renderelt koncepciók. Annyi mindenesetre látszik, hogy fizikai gomb, felső fekete csík és notch nélkül, kijelzőbe fúrt szelfikamerával jöhet a készülék, az ujjlenyomat-olvasó pedig bekerül az előlap alá, legalábbis a hátoldalon nincs nyoma ilyesminek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.