Hirdetés

Érkezik a One UI 2.1 a Samsung Galaxy S10 és Galaxy Note 10 mobilokra



|

Három héten belül várható az előző csúcsmobilok frissítése, de sok újdonságra nem kell számítani.

Hirdetés

A Samsung az utóbbi időben már gyorsabban hozza el a szoftverfrissítéseket az okostelefonjaira, ami jó hír, hiszen eddig eléggé le volt maradva ilyen téren a dél-koreai gyártó. Ezúttal a One UI 2.1 kezelőfelület van terítéken, amely a Galaxy S20 mobilok után most az előző csúcskészülékekre is eljut. Eddig nem lehetett tudni, hogy mikor, és pontosan melyekre, de most kiderült, hogy a Galaxy S10 és a Galaxy Note 10 sorozatú modellek várhatóan három héten belül megkapják a csomagot. 

Hirdetés

Sok új funkcióra nem kell számítani (a One UI 2.1 igazából kevés dologban tér el az előző változattól, főként a nagyobb képfrissítésre koncentráltak az újabb hardvereken), de a Quick Share elérhetővé válik ennek hála. Ez alternatíva az Apple AirDrop megosztási funkciójára, amivel az egymás közelében lévő eszközök gyorsabban oszthatnak meg fájlokat.

Az információ egyébként egy fórum moderátorától származik, az állítása szerint három héten belül mindegyik készülékre eljut a One UI 2.1, az 5G-s változatokra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.