Hirdetés

Lehet, hogy 120 Hz-es kijelzőt kap a Samsung Galaxy S11



|

A One UI 2 bétájában már ott van egy új beállítás, ami 60 és 120 Hz-es képfrissítés között enged váltani.

Hirdetés

A Samsung folyamatosan adja ki a korábbi csúcsmobiljaira a One UI 2 bétáit, amelyek már Android 10-re építenek. Ez önmagában is jó hír, nemrég azonban egy érdekes meglepetést fedeztek fel a legújabb verzióban. 

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy akad benne egy új beállítási lehetőség, amely a 60 és a 120 Hz-es képfrissítések között enged váltani. Ez utóbbi persze az eddigi Samsung mobilokon nem használható, így egyértelmű, hogy egy jövőbeli modellre vonatkozik. 

A beállítási menüben a 60 és a 120 Hz-es mód mellett dinamikus megoldás is választható a legjobb élmény érdekében. A szakértők tippjei szerint a 120 Hz-es képfrissítést támogató panel a jövő évi Galaxy S11-be kerülhet bele.

Ezt a modellt Exynos 9830 chip, 8K-s videofelvétel és 108 megapixeles képkezelő szenzor jellemzi majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.