Hirdetés

Rákapcsol az éjszakai fotózásra a Samsung Galaxy S11 széria



|

Levédetett egy Bright Night nevű kameraszenzort a Galaxy S11 szériához a Samsung.

Hirdetés

Az utóbbi időben alaposan megszaporodtak a Samsung Galaxy S11 szériával kapcsolatos szivárgások. Ezúttal az EU-s szabadalmi hivatalból került elő némi érdekesség

Hirdetés

A Samsung ugyanis levédetett egy új kameraszenzort, méghozzá Bright Night névvel. A leírás szerint ezt mobilokban és tableteken lehet használni. Azt senki sem tudja, hogy a meglévő 108 megapixeles szenzorról van-e szó, esetleg valamilyen teljesen új fejlesztésről. 

A Bright Night kifejezést már használta a múltban a Samsung, a jelenlegi csúcsmobiljainál ugyanis így hívják az éjszakai fotómódot. A Galaxy S11 és Galaxy S11+ kiszivárgott, renderelt képei alapján öt hátlapi kamerával számolhatunk, ezek között lesz egy 108 megapixeles fő érzékelő és egy 5x-ös nagyításra képes periszkópmodul. 

Újdonság lesz még a lézeres autofókusz és a 8K-s videofelvételi opció, lesznek új módok, vagyis nyilvánvaló, hogy nagyot dobbantana 2020 elején a mobilfotózás világában a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.