Hirdetés

Három méretben és öt verzióban jöhet a Samsung Galaxy S11



|

Evan Blass újabb érdekes részleteket osztott meg a Samsung jövő év februárjára várható csúcsmobiljairól.

Hirdetés

Egyelőre kár lenne biztosra venni a Galaxy S11 szériával kapcsolatos pletykákat, ugyanakkor ha Evan Blass árul el valamit, arra mindenki odafigyel, mert a szivárogtató nagyon hiteles információkat szokott szállítani. 

Hirdetés

Blass szerint a Samsung Galaxy S11 összesen három méretben várható. Lesz egy 6,2 vagy 6,4 hüvelykes kicsi változat, amely a tippek szerint a Galaxy S11e lehet. Ezt követné a normál Galaxy S11 6,7 hüvelykes kijelzővel, majd a Galaxy S11+ már 6,9 hüvelykesre nőne. 

Ezúttal mindegyik készülék kijelzőjét lekerekíti két oldalon a gyártó, vagyis a Galaxy S10e-nél látott lapos képernyőnek vége. 

A képernyők aránya is változik, magasabb, 20:9-es lesz, akárcsak a Galaxy A80 és A70 modelleknél. Azt sajnos még nem tudni, hogy milyen jellegű kivágással dolgoznak, hová teszik a szelfikamerát. 

Evan Blass szerint a két kisebb Galaxy S11 LTE-s és 5G-s kiadásban egyaránt megvásárolható lesz, a legnagyobb modell csak 5G-s verzióban. Ezzel összesen öt különböző Galaxy S11-re lehet majd számítani, elvileg mindegyikbe 108 megapixeles fő kamera és 5x-ös zoomra képes periszkópkamera is lesz. A bemutatóra február vége táján számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.