Hirdetés

Űrzoomra is képes lesz a Samsung Galaxy S11 Hubble nevű kamerája



|

Két nagy érdekességre is fény derült a Samsung Galaxy S11 csúcsmobilok kamerarendszerével kapcsolatban.

Hirdetés

Lassan kezdenek beindulni a Galaxy S11 csúcsmobilokkal kapcsolatos pletykák, bár renderelt képek még nem kerültek elő. Egyelőre főként a kamerarendszerről beszélnek a szivárogtatók. Most két újabb érdekesség derült ki

Hirdetés

A GalaxyClub rátalált a Hubble nevű kódnévre. Erről azt kell tudni, hogy a Galaxy S11 fő kameráját hívják majd Hubble-nek. A legtöbben egyelőre úgy gondolják, hogy 108 megapixeles ISOCELL Bright szenzort használ majd a Samsung, bár egyes szakértők úgy vélik, hogy a nagy számokkal továbbra is inkább a Galaxy A szériában dobálóznak majd, a Galaxy S széria marad a kisebb felbontásnál. 

A Hubble kódnév azonban mindenképp komoly fejlesztésekre utal, és ráadásul a LetsGoDigital azt is kiderítette, hogy ez a Hubble kamera egy úgynevezett Space Zoomra, vagyis űrzoomra is képes lesz. A gyakorlatban látványos, veszteségmentes optikai nagyításról van szó. 

Mivel a Samsungnak még nincs olyan megoldása, amely felérne zoomban például a Huawei P30 Pro tudásához, ezért a Galaxy S11 lesz a válasz a mostanában népszerű zoommániára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.