Hirdetés

Nagyon vékony kávát hoz a Samsung Galaxy S11 széria



|

Kiszivárogtak a kijelzőt védő üveglapok, amelyeken jól látható, hogy magát a képernyőt igen vékony káva veszi körbe.

Hirdetés

Várható volt, hogy elkezdenek majd szaporodni a szivárgások a Samsung Galaxy S11 mobilokról, de kezd úgy festeni, hogy a bemutatóra alig marad majd meglepetés. Most például már a kijelzőt védő üveglapok is előkerültek Ice Universe jóvoltából. 

Hirdetés

Ezek arról árulkodnak, hogy a Galaxy S11 és a Galaxy S11+ kijelzőjét egyaránt csak nagyon vékony káva veszi majd körbe. 

Érdekesség, hogy középen nincs kivágás a védőüvegekben, ugyanakkor az új mobilok szelfikameráját középre fúrják majd, a kijelző tetejénél. 

A pletykák szerint a Samsung február 18-án rántja le a leplet az új szériáról, a Galaxy Fold 2-vel együtt. A Galaxy S11 sorozat 6,2, 6,7 és 6,9 hüvelykes kijelzőket hozhat, Exynos 990/Snapdragon 865 chippel, 25 wattos gyorstöltéssel és alaposan megújuló kamerarendszerrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.