Hirdetés

Csak visszafogott gyorstöltéssel újíthat a Samsung Galaxy S11



|

Csak 25 wattos gyorstöltést hozhatnak az új csúcsmobilok, de azért a töltési sebességre így sem lesz panasz.

Hirdetés

Egyre csak szaporodnak a pletykák a Samsung Galaxy S11 mobilokról. A legutóbbi hírek alapján ezeknek a dobozában "csak" 25 wattos töltő lesz. 

Hirdetés

Kínában állítólag már hitelesítették is ezt, az EP-TA800-at csomagolják majd az új modellekhez. Ez történetesen ugyanaz az adapter, ami a Galaxy Note 10+ dobozában is ott lapul. 

A ChargerLab korábban alapos teszteket végzett a töltőn, és arra jutott, hogy a Galaxy S10+ ennek használatával csak 14,7 wattos töltésre képes. 

A Galaxy S11 Ice Universe forrásai szerint már a 45 wattos töltőket is támogatja majd, de a 45 wattos EP-TA845 adaptert továbbra is külön árulja majd a Samsung. 

Sokak szerint a Samsungtól ez nem szép dolog, hogy csak egy 25 wattos töltőt ad a prémium mobiljai mellé. Mások arra is rámutattak, hogy a Huawei és a OnePlus is előrébb jár már gyorstöltés terén (és akad még pár cég). 

Vannak azonban viták, hogy mennyivel jobb a 45 wattos töltés, és szükség van-e rá. A 25 wattos töltő nagyjából egy óra alatt tölti fel a Samsung csúcsmobilokat, ami azért ma is bőven elfogadható. Az erősebb Samsung adapter pedig csak 10 percet spórolja - sokan azonban ilyen vételár mellett megkövetelik a létező legjobbat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.