Hirdetés

SAMOLED-kijelzőt kapnak a Galaxy S11 mobilok



|

A Galaxy S11 modellek érkezése előtt védette le a SAMOLED márkajelzést a Samsung.

Hirdetés

A Samsung régóta dolgozik már a Galaxy S11 modelleken, erre bizonyíték, hogy egyre szaporodnak a szivárgások. Nemrég a One UI 2.0 kódjában találtak rá utalást, hogy a készülékek fő kamerája 108 megapixeles lesz, a kijelzője pedig magasabb, eltérő képarányú, mint az elődöknél. 

Hirdetés

Ezután pedig kiderült az is, hogy Dél-Koreában a Samsung már levédette a SAMOLED márkajelzést. Vagyis megint nevet vált a Samsung csúcsmobilok kijelzője.

A Galaxy S10-nél a HDR10+-képes OLED-panelt Dynamic AMOLED-re keresztelt a gyártó. Az új megoldás egyértelműen a Samsung és az OLED szavakból áll össze, de nem keverendő a Super AMOLED-del. 

Ezzel egyszerre azt is kiszivárogtatták a jól értesült források, hogy ezúttal fekete, szürke és kék színekre számíthatunk, a legkisebb modell fekete helyett rózsaszínben várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.