Hirdetés

Telitalálat lehet a Samsung Galaxy S11+ lekerekített kijelzője



|

Ice Universe szerint a kijelző mind a négy sarkát lekerekíti a Samsung, képek is vannak a védőüvegről.

Hirdetés

A Samsung egykor egyedülálló mobilos dizájnját mára már elég sokan újrahasznosították apróbb módosításokkal, és mivel a drága csúcskategóriás mobilok iránti kereslet nem igazán emelkedik, ezért érthető, hogy a prémium mezőnyben mindenki akar újítani, a Samsung is. 

Hirdetés

A Galaxy S11+ készülékről már sok renderelt kép bukkant fel, ezek alapján egy átmenetet kapunk a Galaxy S10+ és a Galaxy Note 10+ között dizájnban. A megbízható Ice Universe azonban számos alkalommal hangoztatta, hogy a képek nem pontosak. 

Nemrég ezt a képernyőt védő üvegről készült fotókkal is bizonyította. A Galaxy S11+ kijelzője ugyanis nem csak jobb és bal oldalon lesz lekerekítve, hanem a négy sarkon is. 

Ezzel a megközelítéssel a Galaxy S11+ azt a hatást kelti, mintha teljesen keret nélküli lenne a képernyője. Ez a látvány a Samsung védjegye lehet, és erre építeni is akar állítólag, főleg azért, mert az iPhone 12 még mindig az "elavult" szenzorsávot használja majd a pletykák alapján. Ezzel egyszerre a Samsung ötlete sokkal praktikusabb, mint a Vivo vagy a Huawei vízesésszerű kijelzője, mert a NEX 3-nál és a Mate 30 Prónál már annyira a házra kanyarodik a képernyő, hogy a véletlen érintések és a tokok használata is problémát okoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.