Hirdetés

Itt vannak a részletek a Samsung Galaxy S11+ 108 megapixeles kamerájáról



|

Nonacell technológiát használ majd a Samsung új-generációs szenzora, amely 108 megapixeles, de 12 megapixeles fotókat készít.

Hirdetés

Aki követi a Samsung Galaxy S11 szériával kapcsolatos pletykákat, annak már közel sem meglepetés, hogy a Galaxy S11+ modellbe 108 megapixeles fő kameraszenzor kerül. 

Hirdetés

A jól informált Ice Universe nemrég megerősítette, hogy ez a 108 megapixeles szenzor valóban egy új-generációs fejlesztés lesz, tehát nem az, amit a Xiaomi használt a Mi Note 10-ben. Ráadásul újabb és újabb információk is érkeznek erről. 

Mostanra tudjuk, hogy az új szenzor neve ISOCELL Bright HM1, ez lesz az ISOCELL Bright HMX utódja. Míg a régebbi megoldás Tetracell technológiával négy pixelből csinált egyet, 1,6 mikrométeres képpont-mérettel, addig az új modell kilenc képpontot gyúr egybe, 2,4 mikométeres képpont-mérettel. Ezt Nonacell technológiának nevezi a Samsung, és 12 megapixeles fotókat hoz vele. 

Az új megoldás óriási áttörést hozhat az éjszakai fotózásban és a részletgazdagságban, de persze sokszor hallottunk már effajta ígéreteket az elmúlt években. Szerencsére pár hónap múlva megtudjuk, hogy mennyire jó ez az ötlet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.