Hirdetés

Nem lesz ennyire durva a Samsung Galaxy S11+ kameraszigete



|

Egy megbízható szivárogtató szerint nem lesz annyira zavaros a Galaxy S11+ hátsó kameramodulja, mint a renderelt képeken látható.

Hirdetés

Nem is olyan régen bukkantak fel a Samsung Galaxy S11 kiszivárgott tervei alapján az elkészített renderelt képek. A látvány elég megosztó, a kamerasziget minden eddiginél nagyobb. Aztán jöttek a képek a Galaxy S11+ hátlapjáról, a gigantikus kamerapúp pedig sok embert egyenesen sokkolt. 

Hirdetés

A Samsung-ügyekben régóta megbízható Ice Universe szerint ugyanakkor a renderelt képek pontatlanok. Ráadásul a logika is az ő oldalán áll. 

Mivel a Galaxy S11 és Galaxy S11+ 5x-ös digitális zoomra képes periszkópkamerával rendelkezik majd, ezért biztos, hogy igazodik dizájnban a szögletes kialakításhoz. Így az általában szintén szögletes formájú szenzor több fényhez jut - tehát nem valószínű, hogy kör alakú lencsét választana a gyártó. 

A renderelt képeken szögletes lencse nem látható, ellenben a kör alakú lencsék elég zavarosan vannak szétszórva. Ice Universe szerint a valóságban a végleges dizájn nem lesz ennyire szétszórt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.