Hirdetés

Így nézhet ki a Samsung Galaxy S11 kameraszigete



|

Előkerült egy újabb kép, ami ezúttal a kamerasziget pontos elrendezéséről árulkodik.

Hirdetés

Egyre csak zúdulnak az újabb és újabb információk a Samsung Galaxy S11 mobilokról. Azt már tudjuk, hogy elvileg február 18-án debütál a széria, és azt is, hogy a 108 megapixeles fő kamera kilenc képpontból csinál egyet, így 12 megapixeles fotókat készít végeredményben. 

Hirdetés

Ice Universe régóta hangoztatja, hogy a hátlapi kamerasziget nem teljesen olyan lesz, mint az első renderelt képeken, és most közzé is tett egy új képet, ami megmutatja a valóságot. A szivárogtató rendre hiteles és megbízhatónak tűnő információkat szállít. 

A kamerasziget jobb oldalára a vaku és a ToF szenzor kerülhet, a bal oldalra pedig három kamera. Középen helyezkedhet el a 108 megapixeles szenzor, amely kilenc pixelt kombinálva új szintre léptetheti a mobilfotózás világát. Felül lesz a 12 megapixeles ultraszéles, alul pedig a 12 megapixeles periszkópkamera. 

A jól értesült források mellett azt is tudni vélik, hogy a Galaxy S11 és a Galaxy S11+ 4500 és 5000 mAh-s akkumulátorokkal jönnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.