Hirdetés

Galaxy S20 néven jöhet a Galaxy S11



|

A Huawei után lehet, hogy a Samsung is nagyobbat ugrik a nevekkel: nem a Galaxy S11, hanem a Galaxy S20 jöhet február végén.

Hirdetés

A Samsung nagyjából két hónap múlva mutatja be a következő csúcsmobiljait, egészen konkrétan február 18-án, San Franciscóban. A legutóbbi hírek szerint azonban nem a Galaxy S11 szériába tartoznak majd ezek a modellek. 

Hirdetés

Az általában hiteles információkat szállító Ice Universe szerint ezúttal a Samsung Galaxy S20 sorozat érkezik meg. Erre logikailag csak 2029-ben számíthatnánk, azonban úgy fest, hogy a Huawei után a Samsung is nagyobbat lépne a csúcsmobilok névadásánál. 

A kínai rivális a Mate 10 és a P10 sorozatok után a Mate 20 és a P20 szériákat hozta el, és úgy néz ki, hogy a Samsung is erre az útra lép a Galaxy S családdal. 

Természetesen a Galaxy S11 és a Galaxy S20 név mellett is szólnak érvnek és ellenérvek: a Galaxy S11 sorozat az Apple névadási szokásaihoz igazodna, a Galaxy S20 azonban egyesek szerint jobban érzékeltetné, hogy nagyobb újítások érkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.