Hirdetés

Februárban két telefont is bemutat a Samsung - jöhet az olcsóbb Fold is?



|

A Twitterre kiszivárgott videó arra utal, hogy két modell is érkezhet a Dél-koreai cégtől, melyek közül az egyik akár a következő kihajtható telefonjuk, a Fold 2 is lehet.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold kapcsán a mai napig megoszlanak a vélemények, hogy életképes koncepció-e az összehajtható érintőképernyő, viszont előfordulhat, hogy már februárban megkaphatjuk a Samsung válaszát erre a kérdésre, amikor is bejelenthetik a következő ezzel a technológiával készült modelljüket.

Hirdetés

A Twitteren többen is megosztották azt a videót, ami állítólagosan egy hivatalos Samsung sajtónak szánt csatornáról származik. Ebben azt láthatjuk, ahogy a Galaxy felirat "a" betűinek helyén két, erősen telefondobozokra emlékeztető objektum materializálódik:

Két modell bejelentése valószínűsíthető: az egyik a régóta pletykált Samsung Galaxy S11 vagy S20, a másik pedig a Galaxy Fold nyomdokait követő következő kihajtható telefon. Ez utóbbiról már régóta járja a netet a pletyka, hogy egy olcsóbb modellt is szeretne piacra dobni belőle a cég, tehát nem volna meglepő, ha hamarosan bővebben hallanánk róla.

Két dátumot emlegetnek a lehetséges bejelentésekre, többen is úgy gondolják, hogy február 11. lesz a nagy nap, de vannak olyanok is, akik a február 18. mellett teszik le a voksukat. Nagyon valószínű, hogy még a február 24-27 között zajló Mobile World Congress előtt számíthatunk a leleplezésre, hiszen a Samsung ezzel nagyobb felhajtást tudna generálni a saját termékeinek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.