Hirdetés

A zoomfotózásban is odacsapnak majd a Samsung Galaxy S11 mobilok



|

48 megapixeles, 5x-ös optikai zoomra képes telefotós kamerát építhet a Samsung az új csúcsmobilokba.

Hirdetés

Egyre jobban körvonalazódik, hogy a Samsung milyen kamerarendszerrel válna a mobilfotózás királyává a Galaxy S11 mobilok segítségével. Az egyik legérdekesebb a 108 megapixeles fő kamera, amely kilenc képpontot kombinálva gyárt majd 12 megapixeles fotókat, Nonacell technológiával. 

Hirdetés

Persze a többi szenzor is fejlődik, Ice Universe szerint mindhárom Galaxy S11 telefotós szenzora 48 megapixeles felbontással operál majd. További részletek még nem annyira vannak, de a telefotós kamerák terén ez óriási előrelépést hozhat. 

A jelek szerint a Samsung és a Huawei eléggé más megközelítést alkalmaznak majd az új csúcsmodelleknél. Míg a P40 Pro 16 megapixeles, 10x-es optikai zoomra képes telefotós kamerát kap, addig a Galaxy S11-ekbe 48 megapixeles, 5x-ös optikai zoomra képes egységet raknak. Ez utóbbi kevés fény mellett jobban dolgozhat. 

Szerencsére egyre közeledünk a bemutatóhoz, így nem kell majd fél évig találgatni, hogy mit rak össze a Samsung. Február 18-án állítólag minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.