Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy S11e



|

A Galaxy S11e modellről is előkerültek a renderelt képek: középre fúrt szelfikamera és tripla hátsó kamerarendszer jellemzi majd a legkisebb verziót.

Hirdetés

Nemrég bukkantak fel az első renderelt képanyagok a Samsung Galaxy S11-ről, meglehetősen ellentmondásos hátsó kameraszigettel. Nem sokkal ezután az OnLeaks a Galaxy S11e modellhez kapcsolódóan is előállt a képekkel. 

Hirdetés

Az OnLeaks forrásai úgy tudják, hogy igenis lesz Galaxy S11e a korábbi pletykák ellenére. Míg a két nagyobb modell hátlapjára 5 kamerát építenek, addig itt be kell majd érni hárommal.

Itt is egy hosszúkás kameraszigetbe építik majd azonban a szenzorokat, ahogyan elvileg majd a Galaxy A51 és A71 modelleknél szintén. 

A szelfikamerát ezúttal középre fúrják majd, a képernyő pedig 21:9-es arányokat kaphat, tehát a készülék hosszúkás, karcsú hatású lehet. Az OnLeaks szerint 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kapunk majd, 4000 mAh-s akkumulátorral. A legtöbben úgy vélik, ebből a modellből kimarad a 108 megapixeles kamera. Konkrét választ viszont csak február 18-án kapunk, a Samsung nagy rendezvényén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.