Hirdetés

Kiszivárogtak az első fotók a Samsung Galaxy S20+ 5G-ről



|

Teljes pompájában megmutatja magát a következő Samsung mobil, a számozás pedig valóban egyből a húszas szériára ugrik.

Hirdetés

Az XDA-Developers nemrégiben közzétette az első valódi fotókat a Samsung következő zászlóshajó mobiljáról, vagyis a Galaxy S20+ 5G-ről - igen, jó pár számot kihagy ezúttal a gyártó, és rögtön a húszas szériára ugrunk. Korábban már láthattunk renderelt képeket a telefonról, illetve a borításról is kaptunk egy apró betekintést, de ez az első alkalom, amikor teljes egészében megcsodálhatjuk az új készüléket. 

Hirdetés

Elsőre az előlapi kamera elhelyezkedése tűnhet fel: egy középre illesztett Infinity-O megoldásról van szó. Maga a kijelző egyébként a Samsungnál megszokott ívelt oldalakkal operál, de a jelentések szerit ezúttal a korábbiaknál jóval visszafogottabb megoldásról van szó, már-már sík képernyőt kapunk - a hírek szerint egyébként egy 120Hz-es kijelzőről van szó.

A hátlap még több érdekességet rejt, a kamerablokk például egészen biztosan mémek céltáblájává fog válni az elkövetkező napokban. Ultraszéles látószögű kamera, telefotó kamera, és makro lencse is került a telefonra a központi kameraegység mellé. 

A 2020-as Samsung Unpackedet február 11-én fogják megtartani, ennél tovább már semmiképp sem kell kihúznunk efféle kiszivárgott fotókkal, végre megérkeznek majd a hivatalos anyagok is. Nektek hogy tetszik az első képek alapján a Snapdragon 865 lapkakészlettel felvértezett 5G-s Samsung Galaxy S20+?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.