Hirdetés

Másra is lehet használni a Galaxy S20 fúrt szelfikameráját



|

Az Energy Ring nevű app az akkumulátor töltöttségét tudja megmutatni a fúrt kamera segítségével.

Hirdetés

Mindhárom Samsung Galaxy S20 szériás csúcsmobilra igaz, hogy a képernyőbe fúrták a szelfikameráját. A kivágás elég kicsi, így igazából nem sok esély van rá, hogy használat közben bárkit is zavarna. Sokkal kevésbé feltűnő ugyanis, mint egy belógó szenzorsáv. Sőt, igazából kreatív módon még hasznosítható is. Az Energy Ring nevű app például képes rá, hogy a fúrt szelfikamera köré egy csíkot futtasson, ami az akkumulátor pillanatnyi töltöttségi állapotát mutatja. 

Hirdetés

Ennek színét is be lehet állítani, és persze más készülékekre is elérhető, így például a Samsung Galaxy S10 és Galax Note 10 sorozatú modelljein ugyancsak működik. 

Rengeteg az appban a testre szabási lehetőség, a gyűrű színét, vastagságát is lehet változtatni, akár töltöttségi szintnek megfelelően is (mondjuk zöld lesz 50 százalék fölött, 30-ig sárga, az alatt piros). Teljes képernyős appoknál a jelzőgyűrű el is rejthető, de van még sok-sok további apró beállítási lehetőség az ingyenes programban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.