Hirdetés

Nem veszik a Samsung Galaxy S20 mobilokat



|

A koronavírus? A túl magas vételárak? Dél-koreai források szerint szinte senki sem veszi az új csúcsmobilokat.

Hirdetés

Sokan úgy gondolták, hogy a Samsung a szerencsés gyártók közé tartozik, hiszen még a koronavírusjárvány nagyobb kitörése előtt bemutatta a Samsung Galaxy S20 csúcsmobilokat. Ez azonban nem láthatóan nem adott akkora lökést a széria népszerűségének, mint a gyártó remélte. Dél-koreai források szerint a készletek egyre csak halmozódnak, sokkal kevesebb Galaxy S20 szériás okostelefont vásárolnak az emberek, mint amennyi Galaxy S10-et hazavittek tavaly. A világjárvány nem igazán kedvez a tech kütyük és elektronikai termékek eladásainak, a Samsung pedig értelemszerűen nem láthatta előre, hogy mi történik majd ezekben a hónapokban. 

Hirdetés

Az ellátóláncok akadozása csak az egyik gond, de szintén probléma a Galaxy S20 széria számára, hogy az otthon maradó emberek inkább ételre és alapvető szükségletekre költik a pénzüket, mint új okostelefonra vagy egyéb kütyüre. Az új modellek vételára ráadásul sokak szerint eleve horrorisztikus magasságokba emelkedett. 

Érdekesség, hogy a Samsung korábban arra számított, a Galaxy S20+ modellből viszik majd a legtöbbet az emberek. A tesztelők is ezt (vagy a sima S20-at) ajánlják, ennek ellenére a Galaxy S20 Ultra a legkelendőbb a szérián belül, az előrendelések több mint 50 százaléka is erre érkezett. A kereslet összességében azonban annyira alacsony, hogy az alkatrészgyártást is drámai mértékben kellett csökkenteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.