Hirdetés

Újabb frissítést kaptak a Samsung Galaxy S20 mobilok kamerái



|

Számos régióban elindult egy újabb frissítési hullám, amely alapvetően a hátsó kamerák teljesítményének javítására koncentrál.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S20-as okostelefonjai remekül sikerültek, a hátsó kameráikkal azért voltak kisebb-nagyobb problémák. Komoly gondok adódtak például az autofókusszal, és sok összehasonlító tesztben inkább a Galaxy Note 10+ modellt hozták ki győztesként. Érthető, ha ezen az árszinten a legjobbat követelik a vásárlók, a Samsung pedig nagy erőkkel dolgozik a frissítéseken, amelyek javítják a Galaxy S20 mobilok hátlapi kamerarendszerének teljesítményét. Ilyen frissítés már érkezett az idei prémium készülékekre, de most egy újabb hullám indult el. 

Hirdetés

A mostani frissítést már számos országban és régióban elkezdte közzétenni a Samsung, legutóbb Kínába érkezett meg az a csomag, ami tartalmazza az áprilisi biztonsági javításokat, valamint a kamerák további fejlesztéseit. 

Fontos megjegyezni, hogy ezek a frissítések mind különböznek, nem egyformák. Régiótól függetlenül azonban arra koncentrálnak, hogy a három okostelefon kameráinak teljesítményét fokozzák, főleg a Galaxy S20 Ultra legproblémásabb autofókuszát. Mivel a frissítés nem egységes, ezért időbe telik majd, mire mindenkihez eljut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.