Hirdetés

Március 6-án jelenik meg a Samsung Galaxy S20



|

Egy regisztrációs oldal buktatta le a megjelenési dátumot: a február 11-i bejelentés után egy hónapot sem kell várni az új csúcsmobil-szériára.

Hirdetés

A Samsung a február 11-i Unpacked rendezvényen rántja le a leplet a hajtogatható kijelzős Galaxy Z Flipről és a Galaxy S20 mobilokról. Persze a bemutató egy dolog, de sokakat inkább az érdekel, mikortól lesznek kaphatóak a készülékek. Ilyesmiről általában csak a bejelentésen beszélnek, de néha előfordul, hogy egyes viszonteladók vagy partnerek akaratukon kívül már előre megszellőztetnek valami kapcsolódó hírt mondjuk egy reklám vagy egy akciós oldal idő előtti élesítésével. Érdekes módon a Samsung saját oldala árulkodott. Egy regisztrációs oldalon megadható az e-mail címünk, ha értesülni szeretnénk a hírekről, mert megvennénk valamelyik új Galaxyt - és itt máris megjelenik a minket érdeklő dátum.

Hirdetés

A regisztrációs oldal ugyanis a folyamat végén azt írja, hogy március 6-ra számíthatunk a kiszállításokra, feltéve, hogy lesz elég készlet mindenkinek. Értelemszerűen persze mindez az előrendelőkre vonatkozik, akik a postafiókjukba várhatják az értesítést arról, mikor kezdhetik az előrendelést, és természetesen a készülékeket is nekik szállítják ki legkorábban. 

De vajon mi a helyzet a Galaxy Z Flippel? Érdekes, hogy a hajtogatós kijelzős mobil a bemutató után szinte közvetlenül elérhetővé válik: állítólag már február 14-én megérkezik a boltok polcaira, vagy a megrendelőkhöz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.