Hirdetés

Csak 128 GB-os kiadásban lesz Samsung Galaxy S20 és Galaxy S20+



|

Állítólag kizárólag a Galaxy S20 Ultránál lesz 512 GB-os modell, a többinél be kell érni 128 GB-os tárhellyel.

Hirdetés

Miközben egyes gyártók továbbra is fukarkodnak a mobilokba épített tárhellyel, mások igen bőkezűek. A Samsung a Galaxy Note 10+-nél például már a belépőmodellbe is 256 GB-os tárhelyet épített, ezért aztán sokakat meglepett egy részlet, ami a Galaxy S20 szériával kapcsolatos szivárgásokból, a specifikációk listájából derült ki. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Galaxy S20 és a Galaxy S20+ kizárólag 128 GB tárhellyel lesz megvásárolható, aki ennél nagyobbat szeretne, az a Galaxy S20 Ultránál választhat 512 GB-os verziót. Mindez azért is meglepő, mert a Galaxy S10 modelleknél volt 512 GB-os változat, az 5G-s variánsnál pedig 256 és 512 GB-os tárhelyből lehetett választani. A Galaxy S10+ esetében még 1 TB-os opció is akadt. 

Az eladási adatok valószínűleg meggyőzték a Samsungot, hogy 2020-ban még a 128 GB a logikus választás. A jó hír az, hogy a microSD foglalatot továbbra is megtartja a Samsung, így egy 1 TB-os kártyát bármelyik modell befogad majd extraként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.