Hirdetés

Nem sietett a Galaxy S20 Ultra tesztjével a DxOMark



|

A sokat emlegetett csapat toplistáján végül csak a hatodik helyet érdemelte ki a Samsung aktuális csúcsmobilja.

Hirdetés

A legtöbb független szakember szerint nem érdemes etalonként kezelni a DxOMark gárdájának teszteredményeit, a csapat mégis elég gyakran kerül a figyelem középpontjába, a gyártók is versenyeznek a kegyeiért és a toplistájának uralásáért. Meglepő módon a DxOMark a Samsung Galaxy S20 Ultra tesztjét csak most tette közzé, aminek oka valószínűleg az, hogy bevárták a Samsung szoftveres javításait, amelyekkel a kamerákon is finomhangoltak a megjelenés óta. 

Hirdetés

A szakembergárda tesztjén nagyon magas, 132 pontot kapott fotózásra a Galaxy S20 Ultra, de videózásra csak 102 pont járt az eszköznek, ami így 122-re rontotta az összpontszámot; így a hatodik lett a toplistán, a Honor V30 Pro mellett. 

A DxOMark dicsérte a kamerák élénk színeit, széles dinamikatartományát és zajmentesítését, továbbá az ultraszéles lencsét is. Kevés fénynél gondok akadtak viszont az autofókusszal, ami lassú volt a Dual Pixel technológia hiányában. Dinamikatartományban viszont a Huawei P40 Prót, élességben a Xiaomi Mi 10 Prót hozták ki jobbnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.