Hirdetés

Kevés fényben is szép videót készít a Galaxy S20 Ultra



|

Az első tesztek alapján a Galaxy S20 Ultra a Galaxy Note 10+ modellnél is jobban teljesít félhomályos belterekben és szürkületkor.

Hirdetés

Az első tesztek szerint a Galaxy S20 Ultra kamerarendszere kiváló, de azért akadnak vele gondok, az autofókusz például kifejezetten borzasztóan működik. Ehhez persze érdemes hozzátenni, hogy ez még a megjelenés előtti tesztverzióra érvényes, a bolti startig a Samsung ezt a problémát szoftverfrissítésben orvosolja. Egyes funkciók inkább csak hangzatosak és az ismerősök előtti villantásra valóak, ilyen a 100x-os zoom lehetősége, ami első hallásra lenyűgöző, de a végeredmény kissé kiábrándító. Viszont más téren a kamerarendszer alapból nagyszerűen teljesít. A GSM Arena tesztjei szerint például az egyébként kiváló Galaxy Note 10+ modellhez képest is sokkal jobb videót vesz fel kevés fény mellett a Galaxy S20 Ultra. 

Hirdetés

A nagyobb szenzorméret láthatóan az éjszakai videóknál is hasznos dolog, a csapat számos tesztvideót készített a két csúcskészülékkel. A Galaxy S20 Ultra fölénye egyértelmű, bár 1x-es nagyítás és viszonylag normál körülmények mellett nem igazán marad le a Galaxy Note 10+. A különböző módokban és zoomtartományokban már jóval nagyobb a különbség.  Először jöjjön, mit tud az idei csúcsmodell:

Az összehasonlítás kedvéért pedig íme ugyanez a tavaly bemutatott Note 10+ esetében. Esetleg próbáljátok ki, hogy egyszerre elindítjátok mindkét videót, akkor egymás alatt azonnal feltűnik a változás.

A még sötétebb felvételeknél aztán még ennél is nagyobb különbség rajzolódott ki a két modell között. Ennek ellenére a neves tesztelői csapat még így sem biztos benne, hogy a Galaxy S20 Ultra megérné a vaskos felárat a Galaxy S20+ vagy Galaxy Note 10+ modellekhez képest, de az biztos, hogy aki a legjobb esti videókra pályázik, annak jó választás lesz a legnagyobb variáns. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.