Hirdetés

Nehezen javítható a Samsung Galaxy S20 Ultra



|

Az iFixit csapata is darabokra szedte az ultraprémium készüléket, és várható felfedezéseket tett.

Hirdetés

Az utóbbi években egyre nehezebben javíthatóak az új okostelefonok, a szakértők a Samsung Galaxy S20 Ultrával kapcsolatban is arra tippeltek, hogy nem lesz otthon szervizelhető. Az iFixit emberei most darabokra szedték a prémium eszközt, és tényleg nem találták valami könnyen szerelhetőnek. A lehetséges 10-ből 3 pontot kapott a Galaxy S20 Ultra, vagyis kár lenne nekiesni egy csavarhúzóval, elég bonyolult szétbontani. A hátsó üvegborítást is nagyon nehéz leszedni, pedig erre minden elem javításakor szükség lesz. 

Hirdetés

Szintén nagyon nehezen jön ki a mobilból a beleragasztott akkumulátor, az iFixit szerint még nehezebben, mint a Galaxy S10-ből. A képernyő cseréje is nagyon körülményes művelet, apró darabokra kell szedni mindent, de még valószínűbb, hogy a fél telefont cserélni kell. 

Van azért jó hír is a szervizeseknek: a csavarok legalább egyformák, így ha valaki ért hozzá, könnyebben rakja majd össze a készüléket. A Galaxy S20 Ultra egyébként ugyanolyan pontszámot kapott, mint tavaly a Galaxy S10: nem javíthatatlan, de nehézkes a szervizelése, ezért kizárólag megbízható helyre szabad vinni, ha erre egyszer szükség lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.