Hirdetés

Jól bírja a kínzást a Galaxy S20 Ultra



|

Több stressztesztnek is alávetették már a Samsung új csúcskészülékét, amely nem sebezhetetlen, de jól össze lett rakva. Legalábbis egyesek szerint, mások teljesen mást állítanak. Teljesen meg vagyunk kavarodva.

Hirdetés

Nincs könnyű dolga a mobilgyártóknak. A szektor manapság annyira gyorsan változik, közben pedig olyan nagyok a felhasználók, tesztelők és YouTube-celebek elvárásai, hogy nehéz mindenkinek megfelelni. A legapróbb hibákat is gyorsan és felnagyítva elemzik ki, csinálnak azokból botrányt az influenszerek, és már abból is rég divat lett, hogy a vadi új okostelefonokat összekarcolják, széttörik, földhöz verik. Üveg előlappal és hátlappal persze egy gyártó sem tud csodát tenni, de azért mind igyekszik strapabíró kialakítással kiadni a prémium mobiljait. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy S20 Ultrát is számos stressztesztnek vetették már alá. Érdekes, hogy ezek során akár egymásnak teljesen ellentmondó vélemények is előkerülnek. Míg a SquareTrade szerint elég sérülékeny a drága csúcsmobil, addig Zack Nelson a JerryRigEverything csatornáján arra jutott, hogy szokásos módon bírja a karcokat a készülék, és kettétörni sem fog csak úgy. 

Egy védőtok feltétlen ajánlott ugyan a készülékre, de a PhoneBuff másik tesztjén enélkül is egész jól viselte a becsapódásokat a Galaxy S20 Ultra, még az iPhone 11 Pro Max modellt is felülmúlta ilyen szempontból. 

Most aztán ember legyen a talpán, aki eldönti, kinek van igaza. De persze azt érdemes hozzátenni, hogy a Galaxy S20 Ultra ugyanúgy nem strapamobil, ahogy az iPhone 11 sorozat, vagy más hasonló kategóriájú készülék sem az. Egy ilyen mobil külső borítása általában üveg-fém kombináció, ami nem épp a beton szinonimája, szóval a legfontosabb ilyenkor az, hogy ha már valaki egy középkategóriás használt autó árát költi egy telefonra, próbáljon meg vigyázni rá különféle tokokkal, meg persze azzal, hogy nem használja pingpongütőként, kalapácsként és bumerángként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.