Hirdetés

Ilyen lett volna az iPhone X-esített Samsung Galaxy S9



|

Bár sokan felszálltak a faltól-falig kijelzőbe lógó kis szenzor-nyelvvel megvalósított előlapok versenyébe, a Samsung nem tett így. Mutatunk azért pár képet, milyen lett volna, ha mégis követik a trendet.

Hirdetés

A notch, tehát az a kis belógó felület, amely a teljes előlapot lefedő kijelzőbe felülről belelóg, hogy a frontkamerát és egyes szenzorokat elválassza a megjelenítőtől, sokak szerint jó ötlet és érdekes újítás, mások szerint a dizájntörténelem legalja. Egy biztosd, senkit sem hagy hidegen, melyik mobilgyártó és márka csatlakozik ehhez a tervezési vonalhoz.

Hirdetés

A Samsung a fentiek alapján sokak örömére és mások bánatára nem szállt be a trendbe, a kijelző tetején megmaradt egy vékony, de egybefüggő fekete csík. De mi lett volna, ha...? Ezt a kérdést tette fel az ismert dizájner, Martin Hajek, aki fogott egy Galaxy S9-et, és - legalábbis virtuálisan - addig reszelgette, amíg meg nem született az általa Galaxy S9N névre keresztelt hibrid: egy Galaxy S9, amelyen iPhone X-hez hasonló notch található. Mutatunk is róla pár képet.

További képeket Martin Hajek weboldalán lehet nézegetni.

Most pedig jöhet a szavazás és a megjegyzések, mert kíváncsiak vagyunk, olvasóink mennyire megosztottak a notch kérdéskörében. Szóval, kinek tetszik és kinek nem, ha egy telefon kijelzőjének tetején nem teljes sáv, hanem egy belógó fekete fül figyel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.