Hirdetés

Samsung Galaxy S9: minden kiderült, amit tudni akartál



|

A végleges specifikációk mellett egy halom sajtófotó is kiszivárgott, így gyakorlatilag már mindent tudunk az új zászlóshajókról.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékekről eddig kiszivárgott képek és renderelt anyagok alapján úgy tűnhetett, hogy a kijelző kerete vaskosabb lesz, mint tavaly. Szerencsére a legújabb szivárgások és hivatalos sajtófotók alapján egyáltalán nem ez a helyzet. 

Hirdetés

A legújabb képek alapján tényleg ugyanazt kapjuk dizájnban, mint a Galaxy S8 és Galaxy S8+ modelleknél. 

Ismét bebizonyosodott, hogy dupla kamerát csak a Galaxy S9+ kap, illetve, hogy az ujjlenyomat-olvasó alakja megújul, és a kamera alá költözik, mindkét modellen. Az orgonalila szín is stimmel, illetve tényleg leborotváltak valamennyit a képernyő alsó keretéből. A korábbi beszámolók után a mostani képek is bizonyítják a sztereó hangszórók meglétét, amelyeket az AKG finomhangolt. 

Az Exynos 9810 SoC processzora 2,9 GHz-es maximumon ketyeg, mindezt pedig 4 és 6 GB RAM egészíti ki modelltől függően. Ehhez 64 GB tárhely jár, ami microSD-vel bővíthető. Az új lapkának és az Oreónak hála a 3000 és a 3500 mAh-s akku elvileg jobb üzemidőt garantál, mint a tavalyi modellek. 

A legnagyobb újdonság a 12 megapixeles, változtatható rekeszértékű (f/1.5 és f/2.4) kamera lesz. A nagyobb modellre kerül egy második 12 megapixeles szenzor is, f/2.4-es rekeszértékkel és optikai képstabilizálással. 

A képek és a végleges specifikációk forrása szerint a megjelenési dátum valóban március 8. lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.