Hirdetés

5G-t igen, sok más újdonságot nem hoz a Samsung Galaxy Tab S6 5G



|

Kiszivárogtak a Samsung első 5G-s táblagépének a specifikációi.

Hirdetés

A Samsung még augusztusban mutatta be a Galaxy Tab S6 prémium tabletet, nemrég pedig megerősítette, hogy jön az 5G-s változat is. Ennek a specifikációiról szivárgott ki most egy lista, ami ha hiteles, akkor passzol az eddigi pletykákhoz: gyakorlatilag pontosan ugyanolyan marad az új tablet, csak lesz benne egy Snapdragon X50 modem. 

Hirdetés

Mindez Snapdragon 855 lapkát, 6/8 GB RAM-ot és 128/256 GB tárhelyet jelent, 13 megapixeles fő és 5 megapixeles ultraszéles hátsó kamerákkal. 

Ez lesz egyébként a világ első 5G-s tablete, amit valószínűleg Dél-Korea kap meg elsőként, egyrészt mert hazai piac, másrészt mert ott felkapott az 5G. Azután Amerikában és Európában jelenhet meg a táblagép. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.