Hirdetés

Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S6 Lite európai árazása



|

Egyelőre még nem tudni, hogy Egyesült Államokban már megjelent felső-középkategóriás tablet mikor érkezik Európába, de legalább az árán nem kell a fejünket törjük.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ról még a megjelenés előtt kiszivárgott szinte minden, így mire elérkezett az amerikai megjelenés napja, a vásárlók már meghányták-vetették, hogy érdemes-e beruházniuk a Samsung csúcskategóriás tabletjének kistestvérére. Hamarosan elérkezik az európai premier, de eddig még nem lehetett tudni, hogy mennyiért szerezhetjük be a kütyüt - most viszont kiszivárogott az árazás is. 

Hirdetés

Az infók Rolandt Quandtól, a WinFuture iparági forrásokkal rendelkező újságírójától érkeztek, aki a Twitteren meg is osztotta 64 gigabájtos modellek árazásáról szerzet értesüléseit:

Eszerint tehát a kizárólag Wi-Fi-t használó modellt 379 euróért (kb. 135 ezer forint) szerezhetjük be, míg az 4G képes készülékért 439 eurót (kb. 155 ezer forint) kérnek majd el a boltokban. Arról még nincs hivatalos infó, hogy mikor is érkezik meg az európai piacokra a Samsung Galaxy Tab S6 Lite, de valószínű, hogy inkább előbb, mint utóbb vehetjük kézhez ezeket a tableteket, noha a koronavírus sok ország ellátásában fennakadásokat okozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.