Hirdetés

Nagyobb kijelzőt kapnak a Samsung következő prémium táblagépei



|

Az új Apple iPad Pro modellekhez igazodhat a Samsung a Galaxy Tab S7 11 és a 12,4 hüvelykes verzióival.

Hirdetés

A táblagépek piacán továbbra is az Apple iPad és iPad Pro számítanak az etalonnak, akkor is, ha igen magas vételáraik vannak. Egyre kevesebb androidos gyártó próbál ezek ellen ringbe küldeni valamit, de a Samsung még mindig képviselteti magát a prémium tabletek világában. A SamMobile értesülései szerint készül is a Galaxy Tab S6 utódja, aminek a neve feltételezhetően Galaxy Tab S7 lesz, és két méretben, 11 és 12,4 hüvelykes kijelzővel dobják piacra.

Hirdetés

Ez nagy előrelépés lenne a Galaxy Tab S6 10,5 hüvelykes paneljéhez mérten, és így a Samsung közelebb is kerül majd az iPad Pro tabletekhez, amelyek 11 és 12,9 hüvelykes képernyővel vihetőek. Az Apple márciusban hozott két új modellt, frissített processzorral, hátsó kamerával, LiDAR-szkennerrel és érintőpad-támogatással. 

Azt sajnos még nem tudni, hogy a Samsung milyen újdonságokkal készül, de találgatni azért lehet: valószínű a Snapdragon 865 chip, a több RAM, jobb kamera, nagyobb akku, 5G-támogatás és az Android 10. A Galaxy Tab S6 tavaly júliusban érkezett, így a Galaxy Tab S7 bemutatójára minden bizonnyal várnunk kell még egy kicsit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.