Hirdetés

Nem kap 108 megapixeles kamerát a Samsung Galaxy Z Flip



|

Újabb részletek derültek ki a következő összehajtható Samsung mobilról, amely Galaxy Z Flip néven érkezik.

Hirdetés

Ishan Agarwal általában megbízható információkat szállít, és most azt mondja, hogy a Samsung következő összehajtható mobilja, a Galaxy Z Flip 6,7 hüvelykes AMOLED-kijelzőt kap. A fúrt szelfikamera 10 megapixeles lesz, a túloldalra pedig egy 12 megapixeles szenzort építenek (vagyis tényleg el kell felejteni a 108 megapixeles kamerát). Másik kameráról nem beszélt, pedig eddig kettőt emlegettek hátulra. 

Hirdetés

Kiderült továbbá, hogy 256 GB tárhelyre számíthatunk, Android 10 rendszerre és One UI 2.1 felületre. Az akku kapacitása 3300 és 3500 mAh között alakul majd, az viszont nem derült ki, hogy mennyi RAM-ot építenek az új modellbe. 

A Galaxy Z Flip egyik promóciós fotója is felbukkant továbbá kissé szemcsés fotókon, és az is kiderült, hogy fekete és lila színben lehet majd hazavinni a középkategóriát megcélzó összehajtható készüléket. Ami elvileg a Galaxy S20 modellek mellett, február 11-én debütál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.