Hirdetés

Kiszivárgott videón a Samsung Galaxy Z Flip



|

Most már szinte biztos, hogy február 11-én a Galaxy S20 szériával együtt mutatkozik be az új hajtogatós mobil, és itt az első videó róla, ami ráadásul nagyon hitelesnek tűnik.

Hirdetés

Először is hadd adózzunk méltó csodálattal annak, hogy manapság, amikor már szinte hivatalos önmeghatározás a youtuber, az influencer, sőt a TikTokker, a jelek szerint a listára fel lehet írni a leakereket. A "hivatalos" szivárogtatók a tech-világban általában olyan gyártó-közeli informátorok, tesztelők vagy épp bennfentes újságírók, akik a hivatalos megjelenés vagy bejelentés előtt megtudnak bizonyos részleteket egy adott termékről vagy szolgáltatásról, és ezt a nagyközönséggel is megosztják. Persze más az, amikor valaki csak annyit ír ki Twitterre, hogy ő istenbizony látta az új MacBook Prót, aminek kerekei vannak és lila, az ilyesminek nem hisznek túl sokan. Viszont akadnak olyan leakerek, akikről tényleg tudni lehet, hogy közel vannak a tűzhöz, akiknek pedig már többször beigazolódott valamilyen szivárogtatásuk, azt hitelesnek kezeli a többség. Ilyen Ben Geskin is, aki ugyan főleg Apple készülékekre specializálódott, de most épp egy samsungos "előzetest" tudott kilőni a webre.

Hirdetés

Nemrég Geskin egy mindössze 19 másodperces videót postolt Twitterre, amelyben szinte biztosan valódi Samsung Galaxy Z Flip készüléket markolászik - semmi renderelés vagy egyéb trükk nem látható, minden bizonnyal egy tesztpéldányt próbálgat (a működő hajtogatós kijelző eleve lehetetlenné teszi, hogy egy otthon barkácsolt hoaxról legyen szó). 

A készülékről persze már nagyjából minden kiderült előre, de a videó alapján az eddigi tudnivalók pontosak voltak. Élőben mindenesetre tényleg egész érdekesen mutat a rövidebb vonalánál összehajtható mobil, amely csukott állapotában szinte négyzet alakú, a bemutatott példány lilás-fémes borítása miatt olyan, mint egy púderes szelence, előlapján csupán egy két lencsés kamerasziget látszik, valamint egy aprócska kijelző, amelyen a pontos idő és néhány egyéb fontos adat jelenik meg. Kinyitva viszont előbukkan a hosszúkás OLED panel, amelyen teljesen széthajtott állapotban így elsőre nem lehet felfedezni olyan "huplit", mint amit többen kritizáltak a Galaxy Fold esetében. Persze egy közelebbi videó, vagy a saját tesztünk majd megerősíti vagy megcáfolja ezt, elvégre 8 nap múlva minden kiderül (legalábbis most már nagyon valószínű).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.