Hirdetés

Az Oscar-gálán villantotta meg a Galaxy Z Flipet a Samsung



|

A Samsung úgy döntött, egy kis kedvcsináló nem árthat a holnapi, hivatalos bemutató előtt.

Hirdetés

Mostanra nagyon sok mindent láttunk a Galaxy Z Flip nevű összehajtható okostelefonról, amely a Motorola Razr készülékhez hasonlóan kagylóformát kap. Hivatalosan azonban most először villantotta meg a Samsung, méghozzá egy kedvcsinálóban, az Oscar-gála alkalmából. Alapvetően az Unpacked rendezvényt reklámozták be vele. 

Hirdetés

A 15 másodperces reklámban a Galaxy Z Flip fényképezőként, videotelefonként is látható volt, persze a koncepció előnyeit majd kedden mutatja meg a Samsung. Elvileg 6,7 hüvelykes kijelzőre, két 12 megapixeles kamerára és Snapdragon 855 Plus lapkára számíthatunk. 

A Motorola Razr új riválisa elvileg már ultravékony védőüveget kap az összehajtható kijelzőjére, így megoldja a körömmel is felsérthető képernyő problémáját. Ráadásul állítólag olcsóbb is lesz, mint a Galaxy Fold. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.