Hirdetés

Nem lesz túl izmos az összehajtható Samsung Galaxy Z Flip akkuja



|

A szivárgások szerint még kisebb energiaforrás kerül az új modellbe, mint a Galaxy Foldba.

Hirdetés

A kínai 3C a héten hitelesítette a Samsung kagylóformátumú összehajtható mobilját, ebből kiderült, hogy 15 wattos gyorstöltésre lesz csak képes a készülék. Max Weinbach azonban újabb érdekességeket tudott meg az eszközről, értesülései szerint Galaxy Z Flip néven érkezik ez a modell, és tényleg ultravékony üvegre váltják a kijelzőn lévő védőréteget, ami eddig műanyag volt, így nem karcolódik majd olyan könnyen a képernyő. 

Hirdetés

Sajnos üzemidőben viszont inkább visszalépés lesz ez a modell a Galaxy Foldhoz mérten. Az akku kapacitása csak 3300 mAh lesz, jóval kisebb, mint a Galaxy Fold 4380 mAh-s energiaforrása. Mivel Snapdragon 855-re számíthatunk, ez így körülbelül a sima Galaxy S10 üzemidejét jelentheti a napi felhasználást tekintve.

A Galaxy Z Flip persze még így is lekörözheti üzemidővel a Motorola RAZR-t, abba ugyanis csak 2510 mAh-s akku jutott, és elvileg a Samsung megoldása olcsóbb is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.