Hirdetés

Samsung kijelzővel jöhetnek a Huawei P30 csúcsmobilok, árak is vannak



|

Állítólag elfogadta a Samsung visszautasíthatatlan ajánlatát a Huawei, ráadásul a P30 és a P30 Pro európai vételárai is kiderültek.

Hirdetés

A Huawei a jelentések szerint beadta a derekát, és a Samsung kijelzőit építi az új P30 és P30 Pro csúcsmobiljaiba. A pletykák szerint mindkét modell OLED panelt kap, és ez a mostani fejlemény is megerősíti mindezt, hiszen szinte kizárt, hogy a Huawei LCD-s technológiát vásárolna az OLED-ipar királyától. 

Hirdetés

A Huawei legutóbbi csúcskészüléke, a Mate 20 Pro szintén OLED panelt használ, azonban óriási botrány lett a Hulk-kijelzőből, vagyis abból, hogy gyártási pontatlanságok miatt egyes modellek képernyője bezöldült. A paneleket az LG és a BOE szállították, így viszont nehéz volt egységes minőséget garantálnia a Huaweinek. 

A Samsung ezek után állítólag visszautasíthatatlan ajánlatot tett a Huaweinek, és ár-érték arányban is a létező legjobbat kínálta. A várakozások szerint 1080p-s paneleket ad a Samsung, így az üzemidőt nem rövidíti feleslegesen nagyobb felbontással a Huawei. Az üzletnek hála állítólag nem emelkedtek a Huawei költségei, ellenben nagyságrendekkel jobb képernyőt kap, a legjobbat a piacon. A Mate 20 Pro ráadásul bizonyította, hogy erre szüksége is van, a lekerekített szélű panelek terén (is) a Samsung a legjobb. 

Ezzel egyszerre a WinFuture megtudta azt is, hogy Európában melyik új P30-as csúcsmodell mennyibe kerül majd. A P30 Pro ára 999 euró lesz, ezért 8 GB RAM és 128 GB tárhely jár. 1099 euróért már 256 GB-os modell is kérhető lesz. A normál P30 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kap, 749 euróért, vagyis ennek igen kedvező lesz az ára. A P30 Lite-ot az elődhöz mérten fejlesztett hardverek ellenére ugyanúgy 369 euróért adják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.