Hirdetés

Samsung okostévékre mehet a Google Assistant



|

A jelentések szerint 2019-ben a Google Assistant is elérhetővé válhat a Samsung okostelevízióin.

Hirdetés

Az Amazon és a Google mostanra termékek egész sorába integrálta az Alexa és az Assistant asszisztensét. A hangasszisztensek ott vannak az okoshangszórókban, tévékben, háztartási eszközökben, fejhallgatókban és egyebekben. 

Hirdetés

A Samsung a legnagyobb erőfeszítései ellenére eddig nem jutott túl sokra a Bixbyvel, amit azóta is folyamatosan kritizálnak. Még a 2018-as Samsung tévékben is erősen korlátozott a Bixby integrációja. 

A Variety jelentése szerint a Samsung úgy döntött, hogy a 2019-es okostelevízióiban már egy további extrát is garantál: beépül a Google Assistant. Azt nem tudni, hogy a régebbi Samsung okostévékre is elérhetővé válik-e, de mivel azok Bixby-képesek, ezért nem túl valószínű, hogy módosítana ezen a gyártó. 

A Google és a Samsung együttműködését már a 2019-es CES-en, Las Vegasban bejelenthetik, az új okostévékkel együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.